diumenge, 5 d’octubre del 2008

Aturada del bloc



Per circumstàncies personals he decidit de moment aturar el bloc. En una època d’incertitud i vacances m'ho he passat bé escrivint i compartint pensaments, opinions, notícies, sensacions. Però ara potser s'acosten temps moguts per a mi i per a la meva família i, per bé que el teatre dels pensaments mai no s’atura, compartir-lo (si més no per escrit) ara com ara em resulta força complicat.

Així doncs, fins aquí he arribat. Espero que mínimament us hagi entretingut el que he escrit al bloc al llarg d’aquestes setmanes i no cal dir que us n'agraeixo l’interès i la participació. Sense això Kemp21 s’hauria aturat molt abans. Fins aviat/sempre. Jordi.

12 comentaris:

Josep M ha dit...

Osti! Que tot vagi bé. El Kemp21 ressorgirà quan sigui el moment. Gràcies per compartir-ho en aquest firmament virtual. Salut amic.

Sadurní ha dit...

Hola, Jordi.

Em sap greu que ho deixis, ja m'havia acostumat a la qualitat dels teus escrits. Espero que sigui una pausa temporal i no definitiva. Entenc, però, que les circumstàncies personals canvien i que poden haver-hi moltes altres prioritats. Jo mateix no estic pas segur de quant temps durarà el meu.

En qualsevol cas, espero que aquests temps moguts que se us presenten siguin a fi de bé.

M'ha agradat que ens tornéssim a trobar, estarem en contacte!

Una abraçada i fins aviat. Records a la família,

Sadurní

Jordi ha dit...

Gràcies per les vostres paraules. En efecte, espero poder tornar a reprendre l'activitat del bloc algun dia (per això no l'esborro), però ara com ara ni sé quan serà això, ni tan sols sé del cert si hi tornaré. Com molt bé dius, Sadurní, ara mateix tinc altres prioritats que són molt més importants. A mi també m'ha fet il·lusió retrobar-te i seguiré fent cap al teu bloc de tant en tant. Una forta abraçada. Jordi

Mercè ha dit...

Ostres, Jordi! A mi també em sap molt de greu perquè, d'alguna manera, sabia que, encara que fes alguns dies que no el mirava, estava allà per quan hi volgués fer un cop d'ull. M'han encantat els teus articles i espero que, més endavant, sigui com sigui, puguis continuar escrivint aquí a a algun altre lloc i poguem seguir compartint la nostra manera d'entendre el teatre i el món! Espero que la nova temporada que visqueu sigui fantàstica i que ens veiguem aviat a barcelona (l'últim cop que vau venir va ser un despropòsit, oi?!)per seguir tenint converses, aquesta vegada, in person. Siusplau, aviseu-me quan sigueu per aquí! Una abraçada immensa als tres i molt petons!! MUA!
Mercè

Anònim ha dit...

Molta sort, Jordi, i fins ben aviat, doncs!

Jordi ha dit...

Gràcies de nou pels comentaris, Mercè i Raül. Jo també espero que tot ens vagi bé i, com dieu, parlem aviat. Una forta abraçada a tothom.

MCA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MCA ha dit...

supplements for menopausePromotional Codes

baby is so cute and natural!

uknowme ha dit...

cute baby
silver charmsGet Well Cookies

Kamen ha dit...

There is no excellent beauty that hath not some strangeness in the proportion
_______________
dating onlinesmafolk sale

caytientangai ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
g7 ha dit...

sex lege tøj